Stativer

X-Line-stativ

Her har vi montert et maskinstativ til vår kunde i X-Line-profiler. Alle utovervendte sider er tildekket med tanke på et rent og pent inntrykk. Applikasjonen står i et renromsmiljø med høye krav til enkel rengjøring. Kunden har derfor benyttet seg av vår X-Line-profilserie, som har tildekkede sider utover og ingen bøyd radius i noe hjørne.

Det betyr at ingen av de ytre overflatene har hulrom eller andre steder som er vanskelige å holde rene. Et svært godt produkt for f.eks. renrom eller miljøer med høye krav til renslighet.

XMS-stativ

Her har vi montert et maskinstativ til vår kunde i XMS-profiler.  Alle sider er tildekket og alle glassdører er tette. Kunden gir løsningen beste karakter for lavt støynivå og svært enkel kabeltrekking. Ved hjelp av XMS-profilene kan nå kunden trekke samtlige av kablene sine i stativstammen og ut til maskinenheten i våre tilhørende kabelkanaler.

Og med XMS-profilsystem ser det også dobbelt så pent ut som konkurrentenes stativer, noe vi i Aluflex likte svært godt å høre!

Manuelt lineærstativ

Her har vi en manuelt drevet lineærbevegelse for X og Y, et koordinatbord for innmåling. Ved å bygge stativet i aluminiumsprofiler blir også monteringen av lineærskinner svært enkel, og man slipper bearbeidingen.

Skinneføringene festes uten bearbeiding i aluminiumsprofilene og vognene direkte i aluminiumssporene, et eksempel på hvordan man enkelt sparer tid og penger!